Nieuws

De Openbare netheid is een zaak van iedereen
Hallo, welkom in Molenbeek. Mijn naam is Gloria Garcia Fernandez en ik ben sinds 23 januari van dit jaar schepen van Jeugd en Sociale cohesie, Nederlandstalige cultuur en Netheid. Het is in deze hoedanigheid dat ik mij tot u richt.

 

Volgt u me? Dan gaan we samen het terrein op.

 

Openbare netheid is een grote bekommernis van onze burgers en daarom maak ik er, samen met het hele college, vanaf vandaag een prioriteit van.

 

Omdat openbare netheid een zaak is van iedereen, verdienen de werknemers van de netheidsdienst het allergrootste respect van alle Molenbekenaren

 

Helaas moet ik  toegeven dat sommige burgers zich niet bewust zijn van de inspanningen van onze netheidsdienst. Erger nog, ze vervuilen onze straten voor de ogen van onze werkers.

 

Voor eenieder die de schoonmaakploegen van de Dienst Netheid en hun werk niet respecteert, heb ik een duidelijke boodschap. Voor deze job zijn moed,  doorzettingsvermogen en mentale kracht nodig.

 

We dragen samen een verantwoordelijkheid. Houd je stoep proper  en heb respect voor de werknemers van onze netheidsdienst. Laat we samen Molenbeek proper houden.