Nieuws

Schepen Khadija Zamouri woont opname Hoodie bij in Kanal
In Kanal woonde Khadija Zamouri, schepen van Jeugd en Nederlandstalige aangelegenheden, een opname bij van de nieuwe ketnet fictiereeks ‘Hoodie’. Deze reeks vertelt het verhaal van een groep jonge Brusselaars die ten strijde trekken tegen de criminaliteit in de Brusselse wijken.

« Hoodie is een reeks die zich in Brussel afspeelt, het is dus vanzelfsprekend dat de de Brusselaars hierbij betrokken worden » aldus Khadija Zamouri « Ik was dan ook blij dat de VRT aan mijn deur kwam kloppen om samen te werken ».

Zo ontving mevrouw Zamouri een aantal maanden geleden de producers van Hoodie die op zoek waren naar verschillende locaties om een aantal afleveringen te draaien. Hun ogen vielen  o.a. op Sint-Jans-Molenbeek.

“ Voor ons was het belangrijk dat de kijkers een authentiek beeld krijgen van onze gemeente” sluit Zamouri af, die zelf een rol opnam in de fictiereeks.

(PS: hier alvast een link naar een kort fragment uit de fictireeks: https://www.ketnet.be/Karrewiet/6-november-2019-hoodie-bestrijdt-de-misdaad-met-parkour )